A Dining Experience at Fusillo Lab

De dag voor de tentoonstelling World of Coffee in Milaan in juni stelde creatief atelier Fusillo zijn studio een hele dag open voor vrienden, klanten en medewerkers om te praten over koffie: de oorsprong, processen, zetmethodes en meer.

画像
Aan het einde van de dag organiseerden ze een diner in een mooie en intieme setting, open voor iedereen die enthousiast is over unieke ervaringen. Enkele KINTO-leden hadden de kans om aan dit diner deel te nemen en dit mooie moment te delen.
画像
"Tijdens die dag heeft het Fusillo team recepten gedeeld, ze live gekookt, gestyled met onze collecties CERAMIC LAB en CAST , en prachtige foto's gemaakt met natuurlijk licht.
画像
Voor Fusillo betekent gastvrijheid het verwelkomen van mensen in een goede omgeving, zoals een goed ontworpen ruimte met essentieel meubilair, mooie planten, ontspannende muziek op de achtergrond, lekker eten en een heerlijk glas natuurlijke wijn.
画像
Fusillo gelooft in de schoonheid van het betrekken van medewerkers en het samenbrengen van mensen rond een tafel. Voor dit diner nodigden ze chef-kok Gianluca Rossetti uit om een seizoensgebonden menu te koken in combinatie met natuurlijke wijnen, geselecteerd door wijnkenner Graziano Nani. Dit prachtige diner werd afgesloten met een geweldige espresso.
画像
[PARTNER INFO]
Fusillo Lab is een creatieve studio in Milaan gespecialiseerd in fotografie en content creatie.
fusillolab.com
@fusillolab

PRODUCTEN IN GEBRUIK