Carhartt WIP

Carhartt Work In Progress (Carhartt WIP) en KINTO hebben samengewerkt om een custom WATER BOTTLE te maken. Carhartt WIP deelde met ons over hun merk, en hoe ze hun iconische Carhartt spullen aanpassen voor degenen die op zoek zijn naar verfijnd design en stijl die trouw blijven aan de oorsprong van het merk.
画像1
Bericht van Carhartt WIP
"Het KINTO-logo WATER BOTTLE voor Carhartt WIP is ontworpen voor mensen die een bewuste en flexibele levensstijl leiden. De fles, een lichtgewicht en gemakkelijk draagbaar item, is gemaakt van copolyester en heeft een krasbestendig ontwerp."
画像2
"Hamilton Carhartt, de oprichter van Carhartt, was een onafhankelijk denker, eindeloos schepper, maar vooral een gelovige in het doen van wat nog nooit gedaan is. Hij geloofde in zichzelf en in de goederen die hij maakte. Hij bouwde niet alleen een werkkledingmerk, maar ook vriendschappen die al meer dan 129 jaar standhouden. Carhartt's oprichtersgeest resoneert echt met KINTO's filosofie die tot doel heeft doordachte objecten te creëren die comfort en inspiratie brengen in het dagelijks leven."
画像3

[
Carhartt WIP

Carhartt Work In Progress (Carhartt WIP) werd in 1994 opgericht door Edwin Faeh en ontwikkelt eigen collecties op basis van originele Carhartt werkkleding. Het merk combineert authentieke aanpassingen van deze robuuste Amerikaanse archetypes, terwijl het zich engageert met de subculturen die het hebben omarmd. Hierdoor heeft Carhartt WIP zichzelf in een nieuwe context geplaatst en zijn eigen klassiekers uitgebracht. Carhartt WIP opende zijn eerste winkel in Londen in 1997 en heeft tegenwoordig wereldwijd meer dan 80 fysieke vestigingen. Het heeft ook zijn eigen skateteam en muziekafdeling, terwijl het een reeks artiesten ondersteunt en verschillende publicaties uitbrengt. Sinds 2010 heeft Carhartt WIP samengewerkt met een aantal gelijkgestemde medewerkers, waaronder A.P.C., Converse, Fragment Design, Junya Watanabe, Nike, Underground Resistance en Motown.
www.carhartt-wip.com / @carharttwip

画像profiel