Samenwerking: AKASHI-KAMA

Het Amerikaanse modemerk AKASHI-KAMA en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van AKASHI-KAMA
"AKASHI-KAMA is gecentreerd rond het mengen van culturen, het creëren van moderne stukken met een clear Japanse esthetiek. De samenwerking met KINTO was heel zinvol, omdat we het gevoel hadden dat er een clear doorlopende lijn was tussen beide merken, vooral vanuit het oogpunt van design. De balans tussen bruikbaarheid en esthetiek is een punt van aandacht voor geweldige producten, of het nu gaat om een Akashi Kama Noragi Jacket of een KINTO Ceramic.

Ons ontwerp voor deze tuimelaar maakt gebruik van onze Yama ("Mountain") print, die keuen neemt van traditionele Japanse patronen, en die we ook hebben gebruikt op beide button down shirts en een aankomende Noragi. We vonden dat Kinto's mooie dekselstijl de voorkeur gaf aan een minimalistisch ontwerp, dus we legden de nadruk op strakke lijnen met een open doos en verticale kana. "

画像
画像
画像


AKASHI-KAMA

AKASHI-KAMA creëert moderne producten die zijn ontworpen en beïnvloed door de Japans-Amerikaanse ervaring. Onze kledingstukken hebben een traditionele esthetiek die in een alledaagse context gedragen moet worden. Onze best verkochte Noragi is een Japans silhouet met onze Amerikaanse twist op een licht jasje, gemaakt van eersteklas Japanse stoffen en gemaakt in Californië.
https://www.akashi-kama.com