Samenwerking: Shimizu S-Pulse

Japanse professionele voetbalclub Shimizu S-Pulse en KINTO hebben partnered om een aangepaste DAY OFF TUMBLER. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Shimizu S-Pulse
"Bij het plannen van de vernieuwing van ons merk hebben we besloten om een nieuwe lijn van merchandise te ontwikkelen met een verfijnd design dat zowel fans als niet-fans zou aanspreken. Voor een van onze eerste projecten hebben we besloten om samen te werken met KINTO, die DAY OFF TUMBLER uitstekende beoordelingen heeft gehad voor zowel het ontwerp als de functionaliteit.
画像
画像
画像


Shimizu S-Pulse...

Opgericht in Shimizu City, Shizuoka Prefectuur op 4 juli 1992, is Shimizu S-Pulse een van de "Original 10" teams in Japan's professionele voetbalcompetitie, J.League. Hun filosofie is "Common Dream, Common Excitement, Common Pride," en de club streeft ernaar om dit doel te bereiken door middel van voetbal. Onlangs nam S-Pulse een rebranding project aan om de club naar het volgende niveau te brengen. Fans kunnen zich verheugen op het teamspel met het nieuwe clubwapen vanaf het begin van het seizoen
2020. www.s-pulse.co.jp / Officiële Online Shop