Samenwerking: Watch House

Het Londense koffiebedrijf Watch House en KINTO zijn een samenwerkingsverband aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Boodschap van Watch House
"Als bedrijf is het voor ons belangrijk om samenwerkingsverbanden aan te gaan met leveranciers die onze ethiek delen. Kwaliteit is voor ons alles en dat maakt KINTO tot een vanzelfsprekende keuze. Vanuit ons perspectief begrijpt KINTO het belang om het mooie in het dagelijks leven te brengen. Van het balanceren van het esthetische met het nuttige. Wij wilden niet zomaar een vat maken om koffie warm te houden en er vervolgens onze naam op te plakken. We wilden onze klanten een totale zintuiglijke ervaring bieden; eerst het mooie, strakke en eenvoudige ontwerp van de tuimelaar in zich opnemen, het gewicht en de textuur ervan voelen, voordat we uiteindelijk natuurlijk het perfect bereide drankje proeven. Dit maakte een samenwerking tussen Watch House en KINTO onontkoombaar.
画像
画像
画像

[BRAND INFORMATION]
Watch House

Watch House is een bedrijf met een nederige oorsprong en grote ambities. Het begon klein en herleefde in 2014 een vervallen maar prachtig 19e eeuws gebouw in het eerste huis aan de beroemde Bermondsey Street in Londen. In de loop der jaren, toen ze meer huizen openden, ontwikkelde hun doel zich tot het aanjagen van de specialiteitenkoffie-industrie in een nieuw tijdperk, dat ze Modern Coffee noemen. Het eren van de geschiedenis van de gebouwen en gemeenschappen die hun huizen huisvesten is een integraal onderdeel van hun ethos. Door dit te combineren met een design-first-mentaliteit hebben ze ruimtes gecreëerd die tegelijkertijd vertrouwd en uniek zijn. Voor Watch House, Modern Coffee gaat het om het verstrekken van geweldige koffie en heerlijk eten in een prachtig op maat gemaakte omgeving.
watchhouse.com