Opvolging van vakmanschap - CERAMIC LAB

Er zijn vele wetenswaardigheden zoals de samenstelling van aarde en glazuur, diverse veranderingen door temperatuur en vochtigheid, en technieken en gereedschappen die zijn geërfd en geëvolueerd door onze voorouders. En vindingrijkheid. CERAMIC LAB werd geboren uit de wens om het vakmanschap te erven dat werd gekoesterd in Hasami Stad, Nagasaki Prefectuur.
画像
画像
Hasami-cho is een keramiekproductiegebied dat behouden wordt door betrouwbare technieken die gebaseerd zijn op 400 jaar geschiedenis en traditie. Het land dat al lange tijd trots is op het "maken van alledaagse waren", is dus gevuld met de geest van het overleveren van traditionele technieken, terwijl het nog steeds voldoet aan de wensen van de moderne gebruiker. Met andere woorden, het is warm, pretentieloos.
画像
画像
画像
Het zicht op het platteland blijft hetzelfde als in het verleden. Een streek die rijk is aan natuur, omringd door bergen en de zee. Bij de ontwikkeling en planning van CERAMIC LAB verbleven de leden op het land om de samenwerking met de pottenbakkers te versterken. Samen met diverse pottenbakkers is door herhaaldelijk onderzoek hun bewustzijn gegroeid voor details als comfort en glazuuruitdrukking, texturen en vormen. Het resultaat was een product dat zowel delicaat als robuust is. CERAMIC LAB is een collectie die tot doel heeft om dingen te maken die het vakmanschap van de pottenbakker op het land doen schitteren.
画像

COLLECTIE PAGINA
画像