tokyobike (Londen)

Gebaseerd op het concept van 'Tokyo Slow' zijn de fietsen van tokyobike ontworpen om licht te rijden met de nadruk op comfort boven snelheid. De fiets is gewoon een manier om van je stad te genieten, net zoveel over de reis als over de bestemming. De Londense winkel is gevestigd in Shoreditch en we vroegen zijn manager Neil Davis hoe de samenwerking tussen tokyobike en KINTO begon.
画像1
"Het Tokyo Slow concept van tokyobike past bij de KINTO houding ten opzichte van koffie en onze relatie begon in Tokio toen tokyobike samenwerkte met KINTO aan een koffiebar in een van hun nieuwe winkels. Sindsdien hebben we samengewerkt met KINTO in onze winkel in Londen met een serie 'Slow Saturdays' waar klanten meer konden leren over druppelkoffie en hoe ze er thuis van konden genieten."
画像2
"Voor tokyobike is de fiets eigenlijk gewoon een hulpmiddel om het beste uit het stadsleven te halen en we zien niet veel verschil tussen de fiets en bijvoorbeeld de TRAVEL TUMBLER die het eerste is wat we pakken als we 's ochtends het huis verlaten."
画像3
画像4
画像5

[BRAND INFORMATION]
tokyobike

Zoals mountainbikes zijn ontworpen voor de bergen, is tokyobike ontworpen voor fietsen in Tokio. tokyobikes gaan niet alleen over snelheid of transport, maar over het maken van kleine veranderingen in het dagelijks leven. Door middel van fietsen en verschillende initiatieven wil tokyobike iedereen het plezier van het verkennen van de eigen stad laten ervaren. Het gaat net zo goed om de reis als om de bestemming.
tokyobike.co.uk / @tokyobikelondon

画像profiel