tokyobike (Japan)

Voor tokyobike gaan fietsen niet alleen over snelheid of transport, maar zijn het hulpmiddelen om kleine veranderingen in het dagelijks leven aan te brengen. Naast fietsen bieden ze ook lifestyle goederen aan, waaronder KINTO producten om de vreugdevolle momenten in het dagelijks leven te delen. We vroegen hen naar hun gedachten en indrukken die hen ertoe brachten onze producten te selecteren.
画像1
画像2
画像3
- Hoe selecteert u de producten die u voert?
Voor ons is het belangrijk dat de producten die we introduceren het dagelijks leven interessanter maken, dat het ontwerp de gebruiker centraal stelt en dat ze eenvoudige tijdloze kwaliteiten hebben.

- Waarom heeft u voor KINTO-producten gekozen?
We houden van het eenvoudige ontwerp, de kleuren die passen in het dagelijkse interieur en de aandacht voor detail waardoor ze zo gemakkelijk te gebruiken zijn. We vinden dat de KINTO-producten veel gemeen hebben met onze merkboodschap, namelijk gebruikers inspireren om plezier te vinden in het dagelijks leven.
画像4
画像5
- Hoe vindt u het om KINTO producten te gebruiken? Kunt u ons uw indrukken vertellen?
Veel van onze kantoormedewerkers zijn fan van de TO GO TUMBLER. Iedereen maakt zijn eigen koffie in ons kantoor, en met de tumbler kunnen we onze drankjes lekker lang warm houden. De TO GO TUMBLER en WORKOUT BOTTLE passen heel goed bij tokyobikes; ze passen perfect in de bidonhouder en de ontwerpen vullen elkaar aan. We vullen ze graag met seizoensgebonden drankjes en fietsen dan naar het park voor een kleine pauze.
画像6
画像7

[BRAND INFORMATION]
tokyobike

Zoals mountainbikes zijn ontworpen voor de bergen, is tokyobike ontworpen voor fietsen in Tokio. tokyobikes gaan niet alleen over snelheid of transport, maar over het maken van kleine veranderingen in het dagelijks leven. Door middel van fietsen en verschillende initiatieven wil tokyobike iedereen het plezier van het verkennen van de eigen stad laten ervaren. Het gaat net zo goed om de reis als om de bestemming.
tokyobike.com / @tokyobike_jp

画像profiel