Een ochtend met KINTO

Foto / video essay van Tina Sosna

Een jaar geleden besloten we terug te gaan naar het platteland. Naar een klein dorpje in het midden van Thüringen, waar ik op jongere leeftijd elf jaar heb gewoond. Ik ben opgegroeid in het huis waar ik nu met mijn vriendje woon. Vlak naast de rivier en wilgenbomen, omgeven door bossen op heuvels die we kunnen zien als we uit onze ramen kijken. We genieten hier van het rustige leven met onze kat, brengen onze vrije tijd door met werken in de tuin, zorgen voor onze planten en bloemen, en weken in onze omgeving als we in de buurt gaan wandelen. Naast mijn werk als fotograaf en illustrator vul ik mijn dagen graag met het bereiden van brood en neem ik echt de tijd om iets lekkers voor mijn kleine familie te maken.
画像
画像
Binnen dit jaar werd ons huis langzaamaan meer en meer het onze. Oude jeugdherinneringen werden gecombineerd met nieuwe gedachten, en nieuwe meubels werden vergezeld van oude stukken waar we lang geleden verliefd op zijn geworden. We houden vooral van onze woonkamer met de prachtige verlichting en de warme houten vloer.
画像
画像
In de kleine eethoek direct naast het raam nemen we de tijd om ons voor te bereiden op de dag met een heerlijk ontbijt dat bestaat uit zelfgemaakte bagels en alles wat onze tuin al biedt. Het selecteren van mooi serviesgoed en het toevoegen van kleine lekkernijen die onze geest zal kalmeren. We genieten rustig van de geluiden van tsjilpende vogels, knapperige muesli, vers fruit en het snijden van de bagels, terwijl onze muntthee kleine stoomwolkjes vormt die ze in de kamer loslaten. Dit is het moment waarop onze dag begint.
画像
画像
画像

 

 

Tina Sosna

Tina Sosna is een fotograaf en illustrator uit een klein dorpje in het midden van Duitsland. Na altijd omringd te zijn geweest door de natuur en doordrenkt te zijn van de natuurlijke schoonheid van het licht, ontwikkelde zij een manier om deze emoties en indrukken te verweven in haar portretten, zelfportretten, lifestyle shots en illustraties. Altijd met het idee om de essentie van het kleine en eenvoudige vast te leggen, brengt ze haar kunstwerken tot leven.

tinasosna.com