Samenwerking: Shiretoko Shari Vereniging

Shiretoko Shari Association in Hokkaido, Japan en KINTO zijn een partnerschap aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER en DAY OFF TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Shiretoko Shari Association
"Shiretoko Shari Association is een algemeen erkende instelling die zich inzet om Shiretoko, een werelderfgoedlocatie in Hokkaido, tot een gekozen bestemming voor reizen en een wenselijke plek om te wonen te maken. "Shiretoko toko" is onze mascotte.
Toen we onze koopwaar ontwierpen, wisten we dat we een tuimelaar wilden omdat het voor ons belangrijk is dat de producten van Shiretoko praktisch en milieuvriendelijk zijn. We hebben ons gevestigd op KINTO's TRAVEL TUMBLER en DAY OFF TUMBLER omdat ze betrouwbaar en stijlvol zijn.

We hopen dat deze tuimelaars thuis, op het werk en buitenshuis veel actie zien. Hopelijk brengt het herinneringen op aan de prachtige natuur in Shiretoko. En als ze je helpen om plastic afval te verminderen en je aanmoedigen om een duurzamere levensstijl te hebben, zou niets ons gelukkiger maken."
画像
画像
画像
画像


Shiretoko Shari Association.

Shiretoko is gezegend met een ongelofelijke natuur, unieke lokale producten die in deze omgeving worden gekoesterd en een warme gemeenschap van lokale bewoners die deze plek hun thuis noemen. Onder onze slogan "SHIRETOKO! SUSTAINABLE Sea, Forests, People" richten we ons op regional branding, productontwikkeling/distributie van regionale merkproducten en talentontwikkeling, met als doel Shiretoko een aantrekkelijke woonplaats en reisbestemming te maken.
SHIRETOKO! SUSTINABLE Zee, Bos, Mensen