Cadeau-inspiratie 2023 - Deel 1


Dit jaar hebben we Fusillo Lab, een creatieve studio uit Milaan en vrienden van KINTO, gevraagd om hun aanbevelingen en selectie cadeau-ideeën voor de feestdagen met ons te delen. We hopen dat je een collectie vindt die je aanspreekt als je deze feestdagen voor je dierbaren gaat winkelen.



Set #1: Coffeeware
"Koffieapparatuur is een van onze favoriete cadeaus, omdat we er zo gepassioneerd over zijn. We delen onze kennis graag met onze vrienden en het zou het perfecte cadeau zijn om hen een mooie set te geven met de brouwerset, filterstandaard, koffie voorraadpot en maatlepel."

koffieproducten
SCS-S04 brewer stand set 4cups€178,50
SCS coffee voorraadpot 600ml€27,00
SCS paper filter stand€24,00
SCS coffee measuring spoon€26,50

Meer koffieservies bekijken



Set #2: Tumblers
"We gebruiken graag de TRAVEL TUMBLER en TO GO TUMBLER omdat ze onze drankjes op de ideale temperatuur houden en duurzaam zijn voor elke reis. Beide producten zijn het perfecte cadeau voor vrienden die van het buitenleven houden en regelmatig wandelingen maken."
bekers
TO GO TUMBER 240ml€43,00
TRAVEL TUMBLER 350ml€37,50

Meer bekers bekijken



Set #3: SEPIA
"De SEPIA serie is een prachtig cadeau voor iedereen die zijn thee- en koffieservies wil uitbreiden. Dit zal een perfecte aanvulling zijn op de collectie van een vriend, vooral als hij extra moeite doet om gasten te bedienen met speciaal thee- en koffiegerei."
sepia
SEPIA kop & schotel 270ml€33,00
SEPIA kan4kops€33,00



Set #4: TRAIL TUMBLER
"De TRAIL TUMBLER en riem is een nuttig en mooi cadeau voor vrienden in de fotografie, omdat ze alles bij zich moeten dragen tijdens het werk, en het op hun lichaam kunnen dragen en er tegelijkertijd goed uitzien is zeldzaam!"
trail-tumbler
TRAIL TUMBLER 580ml€48,00
TUMBLER STRAP 77mm€18,00



Set #5: UNITEA
"Er is geen betere manier om te ontspannen dan met een warm kopje thee. Een vriend of vriendin die houdt van thee gezet met verse blaadjes zou deze set met de UNITEA one touch theepot en bijpassende kop geweldig vinden. De organische ronde vorm van het glaswerk en de warme houttinten van de schotel creëren een gezellige vibe die iedereen uitnodigt om een theeritueel te willen maken."
trail-tumbler

PRODUCTEN IN GEBRUIK