Cadeau-inspiratie 2023 - Deel 2


Verras je geliefden of trakteer jezelf op een kleinigheidje deze feestdagen. Hier zijn enkele cadeau-ideeën van ons team om je te helpen weer contact te maken met je zintuigen en te genieten van een moment van ontspanning.

Doordacht vervaardigde mokken
De CLK-151 serie heeft subtiele randen en rondingen, en een genuanceerd mat glazuur. Deze mok is gemaakt door ervaren ambachtslieden in de traditionele Japanse aardewerkstad Hasami (Nagasaki Prefecture). Door hun vakkundige afwerking is deze mok zeer comfortabel om vast te houden en uit te drinken. Het bord van 100 mm is precies de juiste maat voor een koekje of twee.
CLK beker
Geniet van de kleuren van thee
Kijk hoe de theeblaadjes zich langzaam ontvouwen en bewonder de rijke kleuren van thee door het clear glas. Met het kopje LEAVES TO TEA met zeefje zet je thuis of op kantoor één kopje thee zonder dat je een theepot hoeft te gebruiken. Bewaar je theeblaadjes en kruiden in een glas voorraadpot om een vleugje verfijning toe te voegen aan je theescène.
LEAVES TO TEA
CAST AMBER mokken hebben een nostalgische uitstraling, perfect voor warme melkdranken zoals chai. De rand van de mok loopt iets taps toe, zodat de drank op natuurlijke wijze in je mond stroomt als je de mok naar je lippen brengt. Geef de mok samen met een BOTTLIT voorraadpot om kruiden in te bewaren voor warme dranken.
CAST AMBER en BOTTLIT
Een elegante eetkamer
De zachte glans van messing voegt een uniek tintje toe aan een kamer. LUNA is een vaas met één bloem en een messing plaat, en de vaas en plaat kunnen apart worden afgewassen en zijn dus gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de vaas ook zonder de koperen plaat gebruiken voor een klein boeket, of verschillende maten bij elkaar zetten voor een grotere ruimte.
LUNA vazen
Ontspan met warm kaarslicht
Introduceer aroma en kaarsen in je dagelijkse routine. Het ontwerp van AROMA OIL WARMER doet denken aan een koffiezetapparaat en voegt warmte toe aan je interieur. Doe 30 ml warm water in de hittebestendige glazen beker, voeg een paar druppels aromaolie toe en steek de kaars aan. Voel hoe je favoriete geur langzaam de kamer vult.
AROMA OIL WARMER
Een roestvrijstalen theewarmer kan je theetijd verder verrijken. De flikkerende vlam houdt niet alleen je drankje warm, maar lijkt ook het verstrijken van de tijd te vertragen. UNITEA is een van KINTO's klassiekers, met een vriendelijke maar verfijnde vorm die in elke omgeving past.
UNITEA one touch theepot en kopje

Geschenktassen
KINTO geschenktassen zijn verkrijgbaar tegen een extra vergoeding. Bekijk de details hier.
KINTO geschenktassen

PRODUCTEN IN GEBRUIK