KINTO Nakameguro Kaart - Voorjaarseditie

De KINTO winkels in Tokyo bevinden zich in een gebied dat Nakameguro heet, een vriendelijke buurt waar locals en bezoekers samenleven. Onze medewerkers stelden een lijst samen van hun favoriete plekken om te genieten van de seizoensgebonden landschappen, ambachten en cultuur van het gebied.

画像

CHIYA-BA
Vanaf het Nakameguro station is het een korte wandeling langs de spoorlijnen naar CHIYA-BA, een Nepalees theehuis. Hun specialiteit chai wordt gebrouwen met theebladeren en specerijen uit de uitlopers van de Himalaya en geserveerd in UNITEA one touch theepotten. Het is een verfijnde ruimte gevuld met het aroma van specerijen en een geweldige plek om te stoppen voor een sensuele maar ontspannende ervaring. Neem een tumbler en een kopje om mee te nemen en je bent helemaal klaar voor een kleine wandeling door de stad.

画像
画像
画像
画像
画像
画像

farver
Farver is een onopvallend bloemenwinkeltje in de Komazawa-dori straat. Van binnen lijkt het wel een kunstenaarsatelier, met vintage meubilair en zorgvuldig geselecteerde bloemen, zowel verse als droge. De eigenaar weet er alles van, tot aan de omgeving waarin ze zijn gekweekt, en klanten kunnen rustig de tijd nemen om te beslissen welke ze mee naar huis willen nemen, omringd door hun prachtige kleuren en geur. Ze geven je ook graag advies over bloemschikken, dus het is een uitstekende plek voor mensen die op zoek zijn naar tips voor het decoreren met bloemen.

画像
画像
画像のaltテキト
画像
画像
画像

ateliers PENELOPE
In de woonwijk Higashiyama ligt ateliers PENELOPE, een merk dat prachtig gestructureerde canvas tassen maakt die in originele kleuren zijn geverfd. Canvas is een stevige stof die karakter ontwikkelt door het gebruik. Bekijk de mensen aan het werk in het atelier voordat je de trap opgaat naar de zonovergoten winkel. Hier kun je hun tassen in verschillende kleuren en ontwerpen bewonderen, om een metgezel te vinden die bij jouw levensstijl past.

画像
画像
画像のaltテキト
画像
画像
画像

tokyobike
Als je door de plaatselijke winkelstraat Nakmeguro Ginza loopt, kun je de Nakameguro winkel van Tokyobike vinden. Met het doel om mensen het plezier van het verkennen van hun eigen stad te laten ervaren, bieden ze niet alleen een grote selectie fietsen, maar ook fietsaccessoires en lifestyle-artikelen zoals sneakers. Je kunt er ook een fiets huren - een geweldige manier om de seizoenen te voelen.

画像
画像
画像
画像
画像のaltテキト
画像
画像
画像
画像

WINKELINFORMATIE

TEA / CHIYA-BA
Een gespecialiseerd theehuis dat een gemeenschap creëert door middel van theebladeren.
@chiya_ba

FLOWER / farver
Een geheime bloemenwinkel zonder uithangbord.
farver.jp

CANVAS BAG / ateliers PENELOPE
Een canvas tassenmerk opgericht in 1996.
www.atelierspenelope.com

BIKE / tokyobike
Een fietsmerk voor mensen die van de stad willen genieten.
tokyobike.com

PRODUCTEN IN GEBRUIK