Voor buitenactiviteiten die de zintuigen prikkelen - TRAIL TUMBLER Vol. 2

De TRAIL TUMBLER is ontworpen voor buitenactiviteiten die de zintuigen prikkelen. Het idee was om een lichte, compacte beker te maken met voldoende inhoud voor activiteiten zoals wandelen en kamperen.

We interviewden Atsushi Ishiguro van creatieve studio OUWN, die de verpakking voor de TRAIL TUMBLER ontwierp, over zijn inspiratie en ontwerpproces.
Was er een bepaald tafereel of object waar je je door liet inspireren?
"Ik hoor het woord 'trail' tegenwoordig steeds vaker in Japan, bijvoorbeeld in de context van hardlopen. Voor dit project stelde ik me iemand voor in een bos, rustend op een rots of boomstronk. Na het drinken vouwt die persoon een kaart open om het pad te controleren, opgewonden over wat het pad zal brengen. Het ontwerp van de verpakking is geïnspireerd op dit gevoel van avontuur en het plezier van dorst lessen."
画像
Waar heb je je tijdens het ontwerpproces op gericht?
"Ik wilde een verpakkingsontwerp maken dat een gevoel van opwinding zou opwekken door mensen zich voor te laten stellen dat ze de TRAIL TUMBLER daadwerkelijk zouden gebruiken in een specifieke omgeving. Ik koos voor het kaartmotief, omdat ik denk dat het avontuur en opwinding symboliseert. Ik voegde ook de letters toe alsof ze langs de kaart bewogen, om gebruikers uit te nodigen zich voor te stellen dat ze langs een pad liepen. De moeilijkheid was om een dynamische beweging te suggereren met de letters zonder de delicate contourlijnen van de kaart te onderbreken. We hebben veel variaties geprobeerd om de juiste balans te vinden."
画像

[ontwerperprofiel]
Atsushi Ishiguro

Creatief directeur en oprichter van creatieve studio OUWN. Internationaal bekroond art director, grafisch ontwerper, sign planner en webdesigner, ervaren in verschillende aspecten van planning en creatie. Naast zijn werk als ontwerper is hij ook actief betrokken bij artistieke activiteiten zoals "People and Thought.(PaT.)" (p-a-t.jp), waarbij gedachten worden samengevoegd met milieu- en creatieve uitingen en displays.


COLLECTIE PAGINA

PRODUCTEN IN GEBRUIK