Reizen met KINTO - Mallorca


Als onderdeel van hun voorbereiding voor cross en trail races in Parijs, Franse en Zwitserse Alpen, organiseerde de MRC Running Club een Running Camp in Mallorca, het Spaanse Balearen eiland. We vonden het leuk om te zien hoe KINTO tuimelaars en draagriemen hen vergezelden tijdens hun trainingen.

travelling-with-kinto-mallorca1


Het MRC-team had verschillende doelstellingen voor hun hardloopkamp. Ten eerste, hun training voortzetten in een omgeving die aangepast is aan hun behoeften; Mallorca bood hen de mogelijkheid om zowel op vlak terrein aan de kust als in de bergen in het midden van het eiland te trainen. Ten tweede om zich op te laden op een rustige en behouden plaats, ver van de activiteit en het hectische ritme van Parijs waar ze het hele jaar door wonen. En ten slotte om een moment te delen tussen vrienden en medeoprichters van de Club om zich te concentreren op hun doelstellingen en na te denken over toekomstige projecten.

travelling-with-kinto-mallorca2
travelling-with-kinto-mallorca5


De trainingen aan de kust bleken technischer dan verwacht: de kust is vrij ruig en er zijn enorme rotskliffen met uitzicht op zee. Hardlopen langs deze kust stelde hen in staat te werken aan uithoudingsvermogen en cardio in een weelderige en wilde omgeving, waaronder de Mirador des Puntàs.

travelling-with-kinto-mallorca3

Moments of rest at the end of these sessions were very much appreciated. Many wild creeks appeared around the cliffs. There was nothing better than a dip in the turquoise waters of the Mediterranean and a break on the rocks while cooling off with the DAY OFF TUMBLER and TUMBLER STRAP.

travelling-with-kinto-mallorca4


Het team kwam uit deze ervaring in grote fysieke en mentale vorm, meer verenigd dan ooit met het hoofd vol nieuwe projecten voor de komende maanden!



PARTNER INFO
@mrcparis | @anthonymaison

PRODUCTEN IN GEBRUIK