Nordica 31


Bekend om hun smørrebrød en versgebakken kardemombroodjes, biedt Nordica 31 een heerlijke smaak van Scandinavisch streetfood, gelegen in de Antwerpse wijk Brederode.

Na meer dan twee jaar door Europa te hebben gereisd, bracht Lisa, de oprichter van Nordica 31, haar rijke ervaringen samen om haar eigen café te openen. Haar reis door Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland inspireerde haar om de Scandinavische keuken te combineren met een Scandinavisch interieur. De focus bij Nordica 31 ligt op lokale en Scandinavische producten, bereid met respect voor traditionele methoden en seizoensgebonden ingrediënten.

nordica-1
nordica-3

Of je nu geniet van een speciale koffie van een Scandinavische brander, zoals La Cabra en Coffee Collective, of van de geur van zelfgemaakte kardemombroodjes, de ervaring bij Nordica 31 is zo ontworpen dat je je er thuis voelt en het 'hygge'-gevoel weerspiegelt.

nordica-4

In het café kun je genieten van een vers geperst sapje geserveerd in KINTO CAST glazen, thee geserveerd in onze unimug, of hun kenmerkende smørrebrød geserveerd op FOG borden, als aanvulling op de algehele Scandinavische eetervaring.

nordica-4
nordica-5

PARTNER INFO
nordica31.be
@nordica31


PRODUCTEN IN GEBRUIK