Samenwerking: Kom-pal

Het openbare badhuis (sento) Kom-pal in Tolyo en KINTO zijn een samenwerking aangegaan om een aangepaste TRAVEL TUMBLER te creëren. Neem een kijkje en ontdek het verhaal achter de samenwerking.
画像
Bericht van Kom-pal
"Kom-pal Yu opent elke dag zijn deuren om onze klanten een eenvoudige, huiselijke plek te bieden om te komen relaxen.
Het lichaam verliest ongeveer 500mls water als je een bad neemt. Om veilig te kunnen genieten van baden en sauna's is het essentieel om deze vloeistoffen bij te vullen. We wilden een leuke manier vinden om onze klanten meer water te laten drinken. Toen we de WATER BOTTLE zagen, wisten we dat we met KINTO wilden werken. Het eenvoudige, nuchtere ontwerp was perfect voor onze baden en sauna's. De beslissing is wellicht ook beïnvloed door het feit dat onze medewerkers grote fans waren van het merk KINTO.

Wij hopen dat deze samenwerkingsfles u zal helpen om niet alleen bij Kom-pal Yu, maar ook op het werk en thuis gehydrateerd te blijven. Het zou geweldig zijn als deze fles je helpt om een zware dag op het werk door te komen door je te herinneren aan sentimenten en sauna's".
画像
画像
画像
画像


Kom-pal.

Kom-pal Yu is een authentieke Japanse sento (openbaar bad) in het Osaki gebied van Shinagawa-ku, Tokio. Est. 1950. Met behoud van het goede van de traditie en met nieuwe ideeën bieden wij het beste van de Japanse sento-cultuur. Hun doel is om iedereen die in Osaki en daarbuiten woont en werkt een leuke plek te bieden om samen te komen.
https://kom-pal.com/
Foto: abetomoyuki (@botty.59)